Google’dan Yeni Takip Cihazı

Arama motoru şirketi Google şimdiye kadar teknolojinin hemen her alanında varlık göstermeye ve yatırım yapmaya devam ediyor. Son olarak şirket EA Sports ve Adidas ile işbirliği çerçevesinde yeni bir takip cihazı geliştirdi.

07.03.2020-18:26 - (Son Güncelleme: 07.03.2020-18:30)

Bu alandaki ilk cihaz 2006 yılında Nike tarafından çıkarılan Nike+iPod’du. Bu cihaz sayesinde Ipod ile eşleşen cihaz, sağlık aktivitelerini ve hareketlerinizi kayıt etmeye yarıyordu.

Google’ın Advanced Techonology & Projects adında bir ekibin bulunuyor. Bu ekip, akıllı giyim teknolojisi üzerinde çalışıyor. 10 Mart için yeni bir ürün tanıtımı yapacağını duyuran Advanced Techonology & Projects, Google ATAP Instagram sayfasından bir video paylaştı. Videoyu yukarıda izleyebilirsiniz.

Paylaşılan videoda, ayakkabıların içerisine yerleştirilen cihazlar görülürken videonun sonunda da EA Sports FIFA Mobile ve Adidas ile ortaklık yapıldığı görülüyor. İşbirliği ile günlük aktivitelere göre FIFA Mobile’da yer alan takımınıza çeşitli güçlendirmeler ve yeni oyuncu kartları gibi özellikler eklenmesi düşünülüyor.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal