Google'dan Avengers: Endgame Sürprizi! Thanos Yazıp Aratanlar Şaşırdı

25 Nisan'da vizyona giren Avengers: Endgame filmi Google'ı da harekete geçirdi. Google'a Thanos yazdığınız zaman çıkan eldivene tıkladığını zaman sizi büyük bir sürpriz bekliyor.

26.04.2019-17:09 - (Son Güncelleme: 26.04.2019-17:04) Google'dan Avengers: Endgame Sürprizi! Thanos Yazıp Aratanlar Şaşırdı

Marvel Sinematik Evreni, ülkemizde 25 Nisan’da vizyona giren Avengers: Endgame ile adeta bir dönemi kapatıyor. Senenin sinema olayı olması olası olan ve gişe rekorlarını altüst etmesi kesin gibi duran film için bir sürpriz yumurta kurgulayan Google, Deli Titan’ın yıkıcı etkisini arama sonuçlarına yansıtıyor.

Google’da Thanos’u aradığınız zaman normal bir biçimde arama sonuçlarını görüyorsunuz. Ekranın sağ üst tarafında yer alan küçük bilgilendirme kutusunda ise karakterin Infinity Gauntlet isimli meşhur eldiveni yer alıyor. Bu eldiven görseli büyük bir güce sahip.

Görsele tıkladığınız vakit, arama sonuçlarının yarısı rastgele bir biçimde silinip gitmeye başlıyor. Yaklaşık 90 milyon sonuç gösteren Google bu rakamı, eldivene tıklanmasının sonrasında 45 milyona dek düşürüyor.

2018 senesinde vizyona giren Avengers: Infinity War filminde eldiveni kullanan Thanos, evrendeki canlıların yarısını yok etmişti. Biz de eldiveni kullanarak arama sonuçlarının yarısını yok edebiliyoruz. Eldivene yeniden tıklandığında ise kaybolan sonuçlar tekrar geliyor.

Google’ın arama sonuçlarına sakladığı başka sürpriz yumurtalar da vardı. Arama motoruna askew, anagram veya do a barrel roll yazdığınızda ilginç sonuçlarla karşılaşabilirsiniz, bizden söylemesi.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal