Google Play Müzik İçin Yolun Sonu Göründü

Google’ın müzik servisi Google Play Müzik için verdiği karar belli oldu. Uygulama ve hizmetlerini kaldıracak olan şirket kullanıcılarının YouTube Music'e nasıl geçebileceklerini gösteren bir de kılavuz yayınladı.

13.05.2020-14:44 - (Son Güncelleme: 13.05.2020-14:35) Google Play Müzik İçin Yolun Sonu Göründü

Google şimdiye kadar tatmin edici seviyede bir kullanıma ulaşamamış Play Müzik için yolun sonunun geldiğini açıkladı ve kullanıcılarının arşivlerini YouTube Music'e transfer etmeleri için bir kılavuz yayınladı.

Böyle bir taşımaya gereksinim duyan eski bir Play Müzik kullanıcısı iseniz bunun için yapmanız gereken şey ilk olarak YouTube Music uygulamasını Android ya da iOS cihazınıza indirmeniz gerekiyor. Uygulamayı indirmezseniz de Google Play Müzik sizi yeni geçiş aracı konusunda uyarıyor ve YouTube Music'i indirmeye yöneltiyor.

Bu aşamada uygulamanın içindeyken sizi tüm Google Play Müzik kütüphanenizi taşımaya yönlendirme seçeneği olan bir başlık karşılıyor. Bu seçenekle birlikte işlemlerinizi tamamlayabiliyorsunuz.

Bu geçiş aracıyla birlikte kütüphanenizdeki tüm şarkı ve albümlerin yanı sıra kendi çalma listelerinizi de transfer edebilirsiniz. Google Play üzerinden aldığınız ya da kendi müzik kütüphanenizden yüklediğiniz herhangi bir dosyayı da aynı şekilde taşıyabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal