Fotoğrafta İstenmeyen Yerleri Silme

Fotoğrafta istenmeyen yerleri silme ve photoshop resimde istenmeyen yerleri silme gibi konularda bilgi edinmek istiyorsanız bu haberimiz tam sizler için…

04.05.2018-12:41 - (Son Güncelleme: 04.05.2018-12:41)  Fotoğrafta İstenmeyen Yerleri Silme
Çektiğiniz fotoğraflardan ya da elinizdeki resimlerden istemediğiniz şeyleri silmek, çıkarmak ve yerini doğal bir biçimde belli etmeyecek halde doldurmak isteyebilirsiniz. Bunun için birçok program söz konusu… Bu programlar arasından en öne çıkan programlardan birisi ise PhotoWipe programı… Çünkü bütünüyle fotoğrafta beğenilmeyen, istenmeyen yerleri silmek adına özel olarak tasarlanmış ve bu alanda bulabileceğiniz kullanması en basit ve en başarılı programdır. Program, tüm işlemleri otomatik olarak yapmaktadır.

PHOTOWIPE

Kullanması çok kolay olan bu programda tek yapmanız gereken silinecek alanları seçmek ve işlemi başlatmaktır. Silmek istediğiniz kısmı seçmek adına fırça, dikdörtgen ve çokgen gibi seçim araçları yer almaktadır. İsterseniz seçmek istediğiniz nesneye göre fırçanın boyutunu yani büyüklüğünü (genişliğini) değiştirebilirsiniz.



Yukarıdaki örnek resimde ortada yer alan uçan kuşu görüyorsunuz. Aşağıdaki resimde ise bu kuşun silinmiş haline şahit olacaksınız.

Bunu yapmanız için yapmanız gereken tek şey kuşun olduğu alanı seçmek ve sol taraftaki panelde yer alan Preview butonuna tıklamak.



Eğer ortaya çıkan sonuç sizi memnun ettiyse, resmi bu şekilde kaydetmek adına önce Preview butonunun yerinde gözükecek olan Quick Preview veya Full Quality butonunu seçmeniz gerekiyor. Daha sonra bu fotoğrafı bilgisayara indirmek için bir buton göreceksiniz.

PHOTO ERASER

iOS 5.0 üstü iPad modelleri için Effectmatrix adlı geliştirici tarafından tasarlanan Photo Eraser  programını ücretsiz olarak elde edebilirsiniz.

Fotoğrafların üzerinde bulunan, istenmeyen nesnelerin ya da kişilerin temizlenmesi için çalışma gösteren Photo Eraser, bu işlemleri basit maskeleme seçimleriyle uygulayabiliyor ve bu sayede kolay bir kullanım yapısı sağlıyor. Uygulama özellikle de imza silme konusunda yararlı özellikler sunuyor.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal