Football Manager 2020 ve Watch Dogs 2 Epic Games’te Ücretsiz

Epic Games platformunda toplam fiyatları 500 TL’yi bulan Football Manager 2020 ve Watch Dogs 2 ücretsiz hale geldi. Yapımlara ücretsiz elde etmek yapılması gerekenler çok basit.

18.09.2020-09:16 - (Son Güncelleme: 18.09.2020-09:16) Football Manager 2020 ve Watch Dogs 2 Epic Games’te Ücretsiz

Steam’a a karşı büyük bir rakip haline gelebilmek için kullanıcılara verdiği avantajlar ve hediyeleriyle gündemden düşmeyen Epic Games, GTA V ve Civilization VI gibi büyük yapımlara bir yenilerini daha ekledi. Son olarak Watch Dogs 2 ve FM 2020 ücretsiz hale geldi.

7 GÜN SÜREYLE ÜCRETSİZ

Kullanıcıların Watch Dogs 2 ve FM 2020 oyunlarını ücretsiz olarak kütüphanelerine eklemesi için Epic Games’e üye olmak yeterli. 7 gün için geçerli olacak fırsattan sonra tekrar normal fiyatları üzerinden satılmaya devam edecek. Ama 7 gün içinde kütüphaneye eklersiniz, oyun tamamen sizin olacak ve istediğiniz zaman yükleyip oynamak için kütüphanenizde bulunacak.

FOOTBALL MANAGER 2020

Planlama ve gelişimi daha önce hiç olmadığı kadar ödüllendiren ve menajerleri hem kendi hem de takımlarının kimliklerini geliştirmeye ve iyileştirmeye teşvik eden yeni özellikler ve oyun kontrolleri sunan Football Manager 2020’de bütün fikirler önemlidir.

WATCH DOGS 2

Oyunda, teknoloji devriminin doğduğu San Francisco Körfez Bölgesi’nde yaşayan genç ve zeki bilgisayar korsanı Marcus Holloway olacaksınız.

Tarihin gördüğü en büyük bilgisayar korsanlığı eylemini gerçekleştirmek için ünlü bilgisayar korsanı grubu Dedsec ile bir araya gelin ve suç baronlarının vatandaşların davranışlarını gözetlemek ve kontrol etmek için kullandığı saldırgan işletim sistemi ctOS 2.0’ı etkisiz hale getirin.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal