Facebook'taki Videoyu Whatsappta Paylaşma

Çektiğiniz herhangi bir videoyu hayatımıza giren çeşitli sosyal medya mecralarında paylaşabiliyoruz. Peki Facebook'taki videoyu Whatsappta nasıl paylaşırız?

02.06.2020-13:25 - (Son Güncelleme: 02.06.2020-14:58) Facebook'taki Videoyu Whatsappta Paylaşma

Facebook son zamanlarda bünyesine birden çok özellik getirdi. Şimdi Facebook videolarını Whatsappta nasıl paylaşırız biraz bu konudan bahsedelim.

Öncelikle Android Facebook videolarını Whatsappta nasıl paylaşırız bunu öğrenelim. Root'lu bir Android cihazınız var ise bu işlemler için ilk öncelikle Xposed Framework isimli araç'a ihtiyacınız olacaktır. Xposed kurulumu gerçekleştirdikten sonra Xposed One Tap Facebook Module isimli aracı cihazınıza yüklemeniz gerekir. Bu modül için ise Xposed One Tap Download uygulamasınıda akıllı telefonunuza yüklemeniz gerekmektedir. Gerekli Xposed modüllerini yükledikten sonra bu modülleri aktif hale getirerek telefonunuzu yeniden başlatınız.

Daha sonra Facebook uygulamasına girdiğinizde bildirim alanınızda köşede bir el simgesinin olduğunu göreceksiniz. Bu bildirim alanını aşağı doğru kaydırın ve burada indirme, oynatma ve açma gibi seçeneklerin olduğunu fark edeceksiniz. Download butonuna basarak Facebook uygulamasında açtığınız videoyu akıllı telefonunuza indirebilirsiniz. İndirdiğiniz videoyu ise galeriniz üzerinden tıpkı bir fotoğraf paylaşıyor gibi arkadaşlarınıza WhatsApp üzerinden gönderebilirsiniz.

Şimdi ise, Root erişimi olmayan bir akıllı telefonlarda ise, İlk olarak Android mağazanız üzerinden FB Video Download isimli uygulamayı cihazınıza indirin ve kurunuz. Uygulamayı açtığınız zaman ve sizleri Facebook'un mobil arayüzü karşılayacak. Bu sırada Facebook hesabınız ile oturum açınız. Daha sonra haber kaynağınız üzerinden bir videoya bastığınızda video oynamak yerine video izleme ve indirme seçenekleri oluşacaktır. İndirmek için Download seçeneğine tıklayın ve videoyu telefonunuza indirin. Artık indirdiğiniz videoyu galeriniz üzerinden WhatsApp'ta kolay bir şekilde paylaşabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal