Facebook’ta Virüs Nasıl Temizlenir? Facebook Virüs Temizleme Programları Nelerdir?

Birçok kişinin mustarip olduğu Facebook hesabına virüs bulaşması adeta hayatı zindana çeviriyor. İnternette en çok aranan başlıklardan Facebook’ta Virüs Nasıl Temizlenir? Facebook Virüs Temizleme Programları Nelerdir? sorularının cevapları haberimizde…

18.01.2019-13:21 - (Son Güncelleme: 18.01.2019-13:19) Facebook’ta Virüs Nasıl Temizlenir? Facebook Virüs Temizleme Programları Nelerdir?

Son zamanlarda yayılan Facebook virüsleri oldukça tehlikelidir. Sizden izinsiz Facebook’ta paylaşım yapan ve bilgisayarınıza zarar verir. Facebook hesabınıza bulaşan virüs sonucu tanımadığınız kişileri ve bilmediğiniz sayfaları takip edebilirisiniz. Hatta virüs sonucu hesabınıza erişemeye bilirsiniz.

Mobil cihazlarda sosyal medya hesabınıza uygulama üzerinden giriş yapabilirsiniz ama bulaşan virüs tarayıcı üzerinden bulaştığı için paylaşımları ve takipleri engelleyemezsiniz.

Virüsten kurtulmak için yapmanız gereken ise Facebook hesabın ayarlar kısmından uygulamalar kısmından bilmediğiniz uygulamaların erişimini kapatabilirsiniz.

Bağlı olduğunuz internet tarayıcısı üzerinden ise uzantılar kısmından bilmediğiniz bağlantıları kaldırmalısınız. Bu uzantıları kaldırdıktan sonra ise tarayıcının geçmiş sayfasına açarak tarama verilerini temizleyiniz. Bu işlemin ardından Facebook sitesine rahatlıkla girebilirsiniz.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal