Facebook Yeni Arayüzünü Yayınladı

Dünyanın en büyük sosyal medya platformu olan Facebook, masaüstü versiyonunda tasarım değişikliğine gitti. Şirketin yeni tasarımında ayrıca karanlık mod da bulunuyor. Peki bu yeni arayüz nasıl kullanılır? Yeni Facebook tasarımına nasıl geçiş yapılır? Detaylar haberimizde.

31.03.2020-11:04 - (Son Güncelleme: 31.03.2020-11:07)

Marc Zuckerberg’in CEO’su olduğu Facebook, bir süredir Türkiye’nin de aralarında olduğu bazı ülkelere yeni tasarımını gönderdi. Kısa bir süre içerisinde etkin hale gelecek bu özelliği kullanmak ise oldukça kolay.

Bunun için ilk olarak, internet tarayıcınızdan Facebook’a giriş yaptıktan sonra ana sayfanın sağ üstünde bulunan ok işaretine basıyorsunuz. Daha sonra gelen seçimlerden Yeni Facebook’a Geçiş Yap’ı seçerek duyurulan bu son arayüzü etkinleştirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kullanmaya başlayacağınız Yeni Facebook’un ilave olarak karanlık mod (dark mode) desteği de bulunuyor. Özellikle gece ya da düşük ışıklı ortamlarda göz için daha az yorucu olan bu özelliği açmak için ise sol üstteki menü kullanılıyor.

Eğer yeni Facebook ara yüzünden hoşlanmadıysanız, yine Anasayfa’nın sağ tarafında bulunan bölümden eski ya da alışkın olduğunuz Facebook görünümüne geçiş yapabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal