Facebook, Messenger ve Instagram Sohbetlerini Birleştirdi

Popüler sosyal platformu Facebook, sahip olduğu iki hizmet olan Instagram ve Messenger uygulamalarındaki mesajları birleştirdi. Entegrasyonla birlikte yeni özellikler de geldi.

01.10.2020-11:27 - (Son Güncelleme: 01.10.2020-11:26) Facebook, Messenger ve Instagram Sohbetlerini Birleştirdi

Facebook’un kurucu ortağı ve CEO’su olan Mark Zuckerberg, bu yılın başlarında yaptığı açıklamada WhatsApp, Instagram ve Messenger ile yapılan mesajlaşmaların birleştireceğini açıklamıştı. Böylece kullanıcılar 3 uygulamayı ayrı ayrı açmadan tek bir çatıdan üç taraftan da mesajlaşabilecekti.

Bu özelliği ilk aşamada dünyanın birkaç ülkesinde kullanıma sunduklarını söyleyen Facebook, Instagram ve Messenger entegrasyonunun ilerleyen zamanda küresel olarak genişletileceğini söyledi. WhatsApp'ın bu entegrastona ne zaman dahil edileceği ise bilinmiyor. 

YENİ ÖZELLİKLER

Uygulamalar Arasında İletişim Kurun: Mesaj göndermek ve video görüşmelerine katılmak için iki uygulamayı kullanarak Instagram ve Messenger üzerinden arkadaşlarınız ve ailenizle sorunsuz bir şekilde bağlantı kurun.

Birlikte İzle: Bir video görüşmesi sırasında arkadaşlarınız ve ailenizle Facebook, IGTV, Reels, TV şovları, filmler ve daha pek çok şeyde video izlemenin keyfini çıkarın.

Kaybolma Modu: Görülen mesajların görüldükten sonra veya sohbeti kapattığınızda kaybolacağı bir moddur.

Özçekim Çıkartmaları: Sohbette kullanmak üzere ön kamera ile boomerang çıkartmaları oluşturun.

Sohbet Renkleri: Sohbetlerinizi yeni renk stilleri ile  kişiselleştirin.

Özel Emoji Tepkileri: Sohbet ettiğiniz kişilere o anki durumunuzu anlatan emojilerle yanıt verin. Bu özellik de olukça beğeni kazanacaktır.

Yönlendirme: Bu özellik ile, sevdiğiniz içerikleri 5 kişiyle sınırlı olmak üzere aynı anda paylaşabileceksiniz.

Yanıtlar: Sohbetinizdeki belirli bir mesaja doğrudan yanıt verin; tıpkı Whatsapp’ta olduğu gibi.

Animasyonlu Mesaj Efektleri:  Yeni animasyonlu gönderme efektleriyle mesajınıza görsel bir hava katın.

Mesaj Kontrolleri: Kimlerin size doğrudan mesaj gönderebileceğine ya da kimin size hiç mesaj gönderemeyeceğine kendiniz karar verin.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal