Facebook Messenger Kids’i Yayınladı

Sosyal medya platformu Facebook çocukları göz önünde bulundurarak bir mesajlaşma uygulaması geliştirdi. 70’den fazla ülkede kullanıma sunulan uygulamanın en dikkat çeken özellikleri arasında ebeveyn kontrollerinin olması geliyor.

23.04.2020-13:42 - (Son Güncelleme: 23.04.2020-13:33) Facebook Messenger Kids’i Yayınladı

İlk etapta Brezilya, Yeni Zelanda, Hindistan, Singapur ve Japonya’da olmak üzere 70'ten fazla yeni ülkede kullanıma sunulan Messenger Kids uygulamasıyla çocukların daha güvenli ve daha kontrollü bir ortamda sohbet edebilmesi amaçlanıyor.

Ebeveynler böylece çocuklarının kimlerle sohbet ettiğini kontrol edebilecek. Çocuklarının konuştukları kişiler arasında İstemediklerini de kolayca kaldırabilme olanağı bulacaklar.

Uygulamanın ebeveynlere verdiği bir diğer özelliği de uyku modu sayesinde çocukların uygulamayı hangi zaman aralıklarında kullanabileceğini de ayarlayabiliyor olmaları.

Bu arada uygulama içerisinde herhangi bir reklam ve satın alım bulunmuyor. Sohbetler de hiçbir şekilde kaybolmuyor ya da gizlenemiyor. Uygulama henüz Türkiye için yayınlanmadı. Ancak Messenger Kids’in önümüzdeki günlerde ülkemizde kullanıma sunulması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal