Facebook Afet Yardım Aracını Yayınladı !

Başlangıçta afet kesimlerine yardım için yalnızca gönüllü olarak anlaştığı firmalarla birlikte çalışan Facebook, artık kişisel yardımları da sahiplerine ulaştırmaya çalışacak.

16.02.2018-11:14 - (Son Güncelleme: 16.02.2018-10:59) Facebook Afet Yardım Aracını Yayınladı !

Dünya’nın birçok yerinde çeşitli doğal afetler ile karşılaşıyoruz ve bölgede yaşıyan insanlar en ufak yardıma bile muhtaç hale geliyor. Facebook geride bıraktığımız yıl “Crisis Response” adı altında yeni bir afet yardım projesi başlattı. Facebook’un duyarlı hareketi, başlangıçta yalnızca büyük firmalar tarafından gönderilen yardımları kabul ederek ihtiyaç sahiplerine göndermekte başarılı bir iş çıkardı.

Afet yardım  projesini bir adım daha ileriye götüren Facebook, önümüzdeki günlerde daha fazla kişi ve kuruluş tarafından kullanıma açılacağını duyurdu. Facebook  basın mensuplarına verdiği demeçte, "Bu güncellemenin insanların kriz dönemlerinde ihtiyaç duydukları kumanyaları almalarını daha da  pratikleştireceğini umuyoruz" dedi.

Crisis Response daha önce 500’den fazla küresel krizde bölge halkına acil sığınma evleri, yiyecek ve elbise sağladı. Bu yardım faliyetleri sırasında 750 binin üzerinde mesaj atıldı. Afet yardım aracı, Meksika depremi, Barselona’daki terör saldırısı ve Brezilya’daki sel felaketi gibi büyük krizlerde de insanlara yardımcı olmaya  çaba gösterdi.

Yapılan her şey çok doğru ancak afet yardım aracının adında Hz. İsa’nın olması islami toplumlara da aynı yardımın yapılıp yapılmayacağıyla ilgili soru işaretleri doğuruyor. 

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal