Euro Truck Simulator 2

Euro Truck Simulator 2 oyunu çıktı. Oyun hakkında tüm merak edilenleri sizin için derledik.

07.05.2018-23:20 - (Son Güncelleme: 07.05.2018-23:21) Euro Truck Simulator 2

Son yıllarda gelişen oyun teknolojisi, oyun oynama keyfini daha güzel bir seviyeye çıkardı. Zorlaşan seviyeler ve gerçekliğe yakın oyun anlayışı işleri keyifli hale getirdi. İşte o oyunlardan bir tanesi Euro Truck Simulator 2.

TÜM AVRUPA'DA GEZECEKSİNİZ

SCS Software tarafından açıklandıktan sonra çıkışı merakla beklenen Euro Truck Simulator 2 oyunu nihayet çıktı. Uzak teslimat yerlerine oldukça elzem kargolar götürüp, yolların en büyüğü olmaya çalıştığınız yeni oyun, birçok yeni geliştirme ile karşımıza çıkıyor. Oyunda neredeyse Avrupa’nın bütün büyük ülkelerine detaylı bir şekilde yer verilmiş. Tabi ki başta İngiltere, Belçika, Almanya, İtalya, Hollanda, Polonya gibi gelişmiş topraklarda direksiyon koltuğuna oturacaksınız. Oyunun bu yeni sürümü ile birlikte çok geniş haritalar ve çeşit sayısı fazlalaştırılmış vazifeler sizi bekliyor olacak. Oyun sizin sürüş yeteneklerinizi denemek için bu sefer daha bir özenle kurgulanmış. ETS 2 oyunu aynı zamanda oyun direksiyonlarını destekleyen güzel bir oyundur.

YENİ GELİŞTİRİLEN ÖZELLİKLER

Çok farklı dil alternatiflerinin arasına Türkçe’nin de eklenmiş olması, oynanış açısından oyunu daha da özel ve güzel kılıyor. Euro Truck Simulator’un ilk oyunundaki bütün özellikleri bu oyunda da görebiliyorsunuz. Ek olarak, 60’dan fazla Avrupa kentine kargo taşıyacaksınız. Kendi şirketinizi kurup yönetebilme olanağına sahip olacaksınız. Kendi araç konvoyunuzu oluşturup, garaj satın alabilecek, şoför kiralayabileceksiniz. TIR’ların ve yolların görünümünde grafiksel anlamda büyük ölçüde geliştirmeler var. Araçlarınızı ekstra özellikler sayesinde, korna, ışık vs. eklentiler ile modifiye yapabileceksiniz. Gerçeğini simule eden binlerce otoyol ve kent yollarında sürüş keyfini fazlasıyla yükselteceksiniz.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal