En İyi Nokia Akıllı Telefon Hangisi

Bir zamanların en popüler markalarından olan Nokia sektörde çok ses getirmişti. Peki, en iyi Nokia akıllı telefonu hangisi? Nokia'nın en iyi akıllı telefonlarını öğrenmek istiyorsanız haberimizi okumaya devam edebilirsiniz..

03.06.2020-14:25 - (Son Güncelleme: 04.06.2020-12:21) En İyi Nokia Akıllı Telefon Hangisi

Nokia ilk akıllı telefonunu 1996 yılında Nokia 900 Communicator ismiyle piyasaya sürmüştü.2014 yılında ise rakip markalarının hızla yükselişi ile tüm cep telefonu hisselerini Microsoft’a satmıştı.Nokia yeni akıllı telefonları üreterek piyasaya geri döndü. Sizler için yeni akıllı telefonlarının listesini hazırladık…

MÜZİK DİNLEMEYİ SEVENLERE

NOKİA 8 SİROCCO

Nokia 8 Sirocco bugüne kadar ki en güzel Nokia telefonu olarak seçildi. Bu modelin kamerası 2x optik yakınlaştırma özelliğine sahip ve ikinci 13 MP’lik sensör kaliteyi artırıyor. Geliştirilmiş Çift-Görüş, ZEISS lens ve Nokia’nın özenle ayarlanmış ses gücüne sahip olan bu model müzikseverlerin büyük beğenisini kazandı.

FOTOĞRAF ÇEKMEYİ SEVENLERE

 Nokia 7 Plus

Nokia 7 Plus, ekranı, gücü, tasarımı ve özellikleriyle piyasada büyük yankı uyandırdı. Inovatif optik donanımı ve resim algoritmasıyla Nokia 7 Plus, her anı hayatın ta kendisi olan bir fotoğrafa dönüştürüyor. Geliştirilmiş Çift-Görüş, çift arka sensöre sahip ZEISS optik lensler aşırı hassas 12MP geniş açı ana kamera ile hem düşük ışıkta hem de aşırı parlak durumlarda mükemmel performans sunarken, 13 MP’lik kamera 2x optik yakınlaştırma ile birlikte istenen anların daha da yakında olmasını sağlıyor. Fotoğraf tutkunlarının kalbini çalıyor.

DAYANIKLI BİR TELEFON İSTEYENLERE

Yeni Nokia 6

Yeni Nokia 6, daha güçlü performans ve yeni özelliklerini daha kompakt ve sağlam bir gövdede buluşturuyor. Yapılan testlerde yüzde 60 daha hızlı olan ve çift görüş ZEISS optik, USB-C hızlı şarj, daha kompakt ekran ve gövde oranı, Nokia uzaysal ses ile saf, güvenli ve en güncel Android Oreo özellikleriyle piyasaya sürüldü.

Hasara dayanıklı Corning Gorilla Glass ile güçlendirilen 2.5D ekranıyla yeni akıllı telefon Nokia 6, kompakt ve yenilenen gövdesiyle piyasaya sürüldü. Kullanıcıların hızlı ve sorunsuz bir performansı uzun süre elde sağlayabilmesi için Qualcomm Snapdragon 630 mobil platformu ile güncellendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal