En İyi Müzik Çalar

Android işletim sistemi kullanıcıları, hiçbir zaman üretici firmaların stok olarak gönderdiği aplikasyonlara razı olmaz. Bu nedenle en iyi müzik çalar aplikasyonlarını kullanmamızda herhangi bir sakınca yok.

11.05.2018-12:34 - (Son Güncelleme: 11.05.2018-12:40) En İyi Müzik Çalar

Genellikle akıllı cihaz markasının kendine ait bir müzik çalar uygulaması vardır. Bu müzik çalar çoğunlukla basit ayarlara ve kötü bir ara yüzü barındırır. Neyse ki Google Play Store’da, her türlü ses ayarına erişebileceğiniz ve birbirinden farklı arayüzleri olan pek çok müzik çalar uygulaması mevcut.

İşte Andorid işletim sistemi kullanıcıları için bulunan en iyi 3 müzik çalar uygulaması:

PULSAR

Pulsur, Android kullanıcılarının en fazla tercih ettiği müzik çalarlar uygulamalarından biridir. Sade bir tasarımı olmasına rağmen oldukça güzel animasyonlar ve renk temaları barındırır. Aplikasyonda ayrıca aralıksız oynatma özelliği, Chromecast desteği ve ana ekran widget’ı da mevcut.

PHONOGRAPH

Eğer akıllı bir müzik çalar istiyorsanız, Phonograph tam sizin keyfinize göre. Müzik çalar, müzik çalarken ekranda bulunan içeriğe göre sürekli renk değiştirir. Ve çalan müziğin bilgileri eksik ise otomatik olarak indirip tamamlar. Hatta isterseniz parçaların albüm kapaklarını indirebilir ya da galerinizde bulunan resimlerden bir albüm kapağı yaratabilirsiniz.

Pi, işlevsel olarak işinize yarayacak dört farklı temaya sahiptir ve kütüphanesinde pek çok farklı liste barındırmaktadır. 5 bantlı dahili ekolayzer, Bass Boost, 3D Reverb Efektleri ile her ayarı tek tek ayarlamak isteyenler için biçilmiş kaftandır. Öte yandan Pi Power Share ile müziklerinizi arkadaşlarınıza da rahatlıkla uygulama üzerinden gönderebilirsiniz. Bu uygulama ücretsizdir fakat uygulama içi reklam göstermektedir.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal