En İyi Fotoğraf Montaj Programı

En kolay fotoğraf montaj programı, en iyi fotoğraf montaj programı gibi bilgilere ulaşmak istiyorsanız haberimize göz atmanızı tavsiye ederiz...

04.05.2018-14:34 - (Son Güncelleme: 04.05.2018-15:08) En İyi Fotoğraf Montaj Programı

Birçok bilgisayar kullanıcısının gelişmiş ve profesyonel fotoğraf ve resim düzenleme programlarının fiyatını karşılamasının adeta imkansız olması nedeniyle ücretsiz seçeneklere yöneldiği bir gerçek. Ancak en iyi ücretsiz seçeneği bulmak çoğu zaman oldukça zorlayıcı olabiliyor ve bu sebeple sizler için deneyebileceğiniz iki önemli programdan bahsedeceğiz.

Uygulamalarımızı seçerken özellikle ücreti olmamasına dikkat ettik ve bu şekilde programlara göz atmak istediğinizde herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. İsterseniz lafı çok fazla uzatmadan hemen en iyi fotoğraf montaj programlarımıza göz atalım.

PHOTOSCAPE

Programın içerisinde yer alan kesme, kırpma, yeniden boyutlandırma, efekt ve filtreler ekleme, çeşitli düzeltme seçenekleri ve pek çok benzer yeniden düzenleme özelliğinin, kullanımı oldukça basit bir şekilde sunulması sayesinde erişim sağlamakta zorlanmayacaksınız.

Tabii ki Adobe Photoshop kadar karmaşık ve detaylı bir yazılım değil fakat Photoscape özellikle en kısa şekilde basit işlemleri gerçekleştirmek isteyenlerin tercihi olacaktır. Göze çarpan diğer yanları arasında kırmızı göz düzeltme, animasyonlu GIF hazırlama, siyah beyaz dengesiyle oynama, parlaklık, kontrast ve doygunluk ayarları bulunuyor.




PICASA

Picasa temel olarak bir fotoğraf albümü yönetim programı olarak hazırlanmış fakat zaman geçtikçe gelişim göstererek pek çok ücretsiz fotoğraf düzenleme özelliğine de kavuşmuş programlardan birisi... Sahip olduğu bu yetenekleri oldukça kolay bir kullanıcı ara yüzüyle sunan programın bu özelliklerini kısaca listeledik. İşte o özellikler:

Kırmızı göz düzeltme

Kesme, kırpma, kopyalama işlemleri

Renk, parlaklık ve kontrast düzenlemeleri

Efektler ve filtreler ile iyileştirmeler

Fotoğraf açısını değiştirme



Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal