En Çok Oynanan Oyunlar

En çok oynanan oyunlar neler, oyun severler en çok hangi oyunları oynamayı tercih ediyor. En çok oynanan trend oyunları merak ediyorsanız haberimize göz atın.

11.05.2018-16:55 - (Son Güncelleme: 11.05.2018-14:32) En Çok Oynanan Oyunlar

Bilgisayar oyunları kiminin büyük tutkusu. Bilgisayar oyunları arasında en çok oynanan oyunlar listesine baktığımız zaman genelde savaş oyunları dikkat çekiyor. En çok oynanan oyunlar diye olaya bakmak aslında biraz yanlış bir konu. Çünkü en çok oynanan oyunlar kavramı kategorilendirilmiş bir sınıf. Yani en çok oynanan oyunlar arsında kategori olarak futbol spor oyunları, savaş oyunları, strateji olarak sınıflandırabiliriz. Ayrıca bu işin global ve Türkiye olarak alt sınıflara ayrılması söz konusu.

Ancak biz yine de global anlamda kategori ve sınıf ayrımı yapmadan oyunları en çok oynanan oyunlar diye inceleyecek olursak birinci sırada League Of Legends yer alıyor. Ardından  Minecraft, Hearthstone: Heroes of Warcraf, playerunknown’s battlegrounds, Counter-Strike: Global Offensive, World Of Craft, Fortnite, World Of Tanks, Owerwatch, Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege, ve onbirinci sıraya da Grand Theft Auto V yerleşiyor.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal