Elon Musk Dünyanın En Zengin Üçüncü Kişisi Oldu

Tesla hisselerinin uçmasıyla birlikte şirketin kurucusu Elon Musk’ın kişisel serveti de yükselişe geçti ve dünyanın en zengin üçüncü kişisi oldu.

01.09.2020-13:24 - (Son Güncelleme: 01.09.2020-13:21) Elon Musk Dünyanın En Zengin Üçüncü Kişisi Oldu

Tesla ve Space X gibi şirketlerin sahibi ve CEO’su olan Elon Musk, son olarak Neuralink projesini tanıtarak, insan beynini bilgisayar ile bütünleştirmek için geliştirdikleri bir cihaz tanıtmıştı. Şirketlerin üst üste başarısı Tesla’nın yükselen hisseleri ile birleşince Musk’ın kişisel serveti de büyüdü.

Bloomberg HT’nin haberine göre elektrikli otomobil üreticisi Tesla’nın hisse senetlerinin hisse bölünmesinin ardından yükselişini sürdürmesiyle birlikte Elon Musk'ın kişisel serveti, sosyal medya devi Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'i geçti.

ELON MUSK’IN ARDINDAN ZUCKERBERG GELİYOR

Bloomberg Milyarderler Endeksi verilerine göre Elon Musk'ın serveti 115,4 milyar dolar ile küresel sıralamada üçüncü sırada yer alıyor. Zuckerberg ise 110,8 milyar dolar ile Musk'ın ardından dördüncü sırada geliyor.

Tesla hisselerinin bu yıl yüzde 500 yükselmesiyle birlikte Musk'ın servetinde yüzde 87,8'lik oldukça hızlı bir yükseliş oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal