Dünya Ticaret Devi Amazon, Türkiye'de Faaliyetlerine Başladı!

Dünya e-ticaret devi Amazon sonunda Türkiye'de de faaliyetlerine başladı. Firma açılışa özel birçok üründe çok uygun fiyatlar sunuyor.

19.09.2018-10:35 - (Son Güncelleme: 19.09.2018-10:28) Dünya Ticaret Devi Amazon, Türkiye'de Faaliyetlerine Başladı!

Dünya e-ticaret markalarından Amazon, bugünden itibaren Türkiye'deki satışlarına başladı. Amazon'dan yayınlanan açıklamada, "Amazon, Türkiye'deki müşterilerine, Türk ve dünya markalarından birçok malı uygun fiyat avantajları ile veriyor. Amazon'un lansmana özel fırsatları içinde Paşabahçe Midas Çay Seti, Samsung Galaxy J7, Fitbit Alta HR, Regal LED TV gibi birçok değişik ürün ve daha çoğu var.

''ÜRÜNLER CAZİP FİYATLARA SUNULACAK''

"Amazon olarak hedefimiz, müşterilerin internet üstünden almak isteyebilecekleri her malı, uygun fiyatlarla veren, dünya üstündeki en müşteri odaklı firma olmak. "diye açıklamalar yapan Amazon.com.tr Ülke Müdürü Sam Nicols, "Amazon.com'un açıldığı 1995 senesinden beri, Türkiye'deki yüz binlerce müşterimiz, dünyanın dört bir tarafındaki Amazon mağazalarından milyonlarca ürün sipariş verdi.'' ifadelerine yer verdi.

Nicols, "Bugün, Türkiye'deki müşterilerimize, binden çok yerli satıcımız ile birlikte milyonlarca malı sunmanın heyecanını yaşıyoruz. Önümüzdeki aylar içerisinde, ürün yelpazemizi ve teslimat olanaklarımızı geliştirerek en iyi müşteri hizmetini vermek için Türkiye'deki faaliyetlerimizi iyileştireceğiz.'' dedi.

LANSMANA ÖZEL ÜRÜNLERDE BÜYÜK İNDİRİM

Amazon'dan yayınlanan açıklamada, "Amazon, Türkiye'deki müşterilerine, Türk ve dünya firmalarından birçok malı uygun fiyat olanakları ile sunuyor. Amazon'un lansmana özel fırsatları içinde Paşabahçe Midas Çay Seti, Samsung Galaxy J7, Fitbit Alta HR, Regal LED TV gibi birçok değişik ürün ve daha fazlası var. Türkiye'deki müşteriler bu fırsatları Amazon.com.tr'nin fırsatlar sayfasında görebilecekler" ifadelerine yer verildi.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal