Düğüm Salonu Filminin Konusu Nedir?

Usta oyuncu kadrosu ve eğlenceli konusu ile Türk komedi filmlerinden biri olan Düğüm Salonu filmi konusu nedir? Düğüm Salonu oyuncuları kimlerdir?

27.01.2021-17:44 - (Son Güncelleme: 27.01.2021-17:44) Düğüm Salonu Filminin Konusu Nedir?

Kahkahanın bir an bile eksik olmadığı komedi filmi Düğüm Salonu konusu nedir? Düğüm Salonu nerede ve ne zaman çekilmiştir? İşte haberin detayları...

DÜĞÜM SALONU FİLMİ KONUSU

Yıllar önce tanışıp aşık olmuş olan bir gelin ile bir damat bir nikah salonu önünde öpüşmüştür. Şans eseri ikisi de aynı gün ve aynı binada farklı salonlarda başka kişilerle evlenmek üzere olduklarını fark ederler. Olaylar elbette beklendiği gibi planlandığı gibi gitmeyecektir. İki düğün birbirine girer, sırlar açığa çıkar, ortalık kısa sürede karmakarışık olacaktır.

DÜĞÜM SALONU FİLMİ OYUNCULARI

Komedi filmleri ve dizilerinden tanıdığımız Şahin Irmak’ın ilk kez senaristlik yaptığı bu filmin yönetmenliğini birçok başarılı filmlere imza atmış olan Hakan Algül üstlenmiştir. Filmin kadrosunda; Şahin Irmak, İrem Sak, Gonca Vuslateri, Emre Karayel, Duygu Yetiş, Onur Buldu, Salih Kalyon, Bilge Şen, Nilgün Belgün, Hakan Akın, Ayşenil Şamlıoğlu, Gazanfer Ündüz, Beyti Engin, Toprak Sağlam ve Güneş Hayat yer almaktadır. 

DÜĞÜM SALONU FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Düğüm Salonu filmi çekimleri 2018 yılında yapıldı. Filmin çekimler ise İzmir'in ilçesi Buca'da gerçekleştirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal