Donald Trump'ın Twitch Hesabı Askıya Alındı

Trump'ın, Twitch üzerinden yeniden verilen eski bir mitinginde sarf ettiği ifadeler sebebiyle Twitch hesabının geçici olarak kapatıldığı ifade edildi.

30.06.2020-11:34 - (Son Güncelleme: 30.06.2020-11:30) Donald Trump'ın Twitch Hesabı Askıya Alındı

Önceki haftalarda sosyal medya platformu Twitter ile polemik yaşayan ve daha sonra Snapchat’in de engellediği Trump’a bir darbe de Twitch’den geldi.

ASKIYA ALINDI

2019’un ekim ayında ABD Başkanı’nın başkanlık kampanyalarını düzenleyen ekip tarafından açılan Twitch hesabı, Başkan’ın 2016 senesinde gerçekleştirdiği başkanlık mitinginde söylediği bazı ırkçı ifadeler sebebiyle askıya alındı.

2016 senesinde çekilen o görüntüde Donald Trump, Meksikalı mültecilere karşı ırkçı ve nefret dolu ifadeler kullanıyordu. Bu sözlerin tekrar gündeme gelmesi üzerine Twitch yayını durdurarak hesabı askıya aldı.

Twitch'den gelen açıklamada, "Herkes gibi politikacılar da Twitch'in Hizmet Koşulları ve Topluluk İlkeleri'ne uymak zorunda. Politikacılara ya da haber değeri taşıyan hiçbir içeriğe ayrıcalık tanımıyoruz ve ilkelerimizi ihlal ettiğine dair bize bildirilen içeriklere gerekli yaptırımları uyguluyoruz" sözlerine yer verildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal