Deep Web Nedir? Deep Web’e nasıl Girilir?

Deeb Web internette en çok araştırılan, youtube videoarına ve bloglara konu olan ve internette en çok araştırılan konulardan biridir. Peki Deep Web Nedir? Deep Web’e nasıl Girilir? Sorularının cevapları haberimizde…

25.01.2019-17:12 - (Son Güncelleme: 25.01.2019-17:10) Deep Web Nedir? Deep Web’e nasıl Girilir?

Deep Web internetin karalık tarafı buz dağının görülmeyen kısmı olarak lanse edilir. Birçok konunun ve yasaklanmış içerikleri de içerisinde barındıran internetin karanlık yanıdır. Deep Web de legal olmayan faaliyetlerin yer aldığı ve her hangi kontrol mekanizmasının olmadığı alandır. Deeb Web de her hangi bir kontrol mekanizması olmadığından dolayı kullanıcılar çeşitli tehlikeler bekler.

Deeb Web’de tıkladığınız linkin ne olduğunu bilmediğiniz için başınıza çeşitli belalar açabilir. Karşınıza çıkan linke tıkladığınızda bir suçun ortağı olabilirsiniz. Deeb Web’e giriş için kullanılan programlarda başkasının IP’si üzerinden erişim sağlattırıyor. Fakat başkası da sizin IP’niz üzerinden Deeb Webe girebilir ve sizi bir suça ortak edebilir.

Deep Web’e nasıl Girilir?

Deep Webe her hangi bir tarayıcı üzerinden pek girmek mümkün değildir. İnternetin karanlık tarafına girmek için özel üretilmiş tarayıcılar mevcuttur. Bunlardan biri Tor Browserdir. Fakat Tor Browser belli bir katmana kadar ilerlemenize imkan sağlar.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal