David Beckham Futbolculuğunda Almadığı Parayı FIFA 21’den Alacak

David Beckham, FIFA 21 ile yaptığı anlaşma ile markanın yeni yüzü oldu. Efsane futbolcu, bu anlaşmadan kazanacağı paraya futbolculuk hayatında yaptığı hiçbir sözleşmeden almadı.

25.11.2020-10:19 - (Son Güncelleme: 25.11.2020-10:43) David Beckham Futbolculuğunda Almadığı Parayı FIFA 21’den Alacak

İngiliz futbolcu David Beckham, FIFA oyunlarının yapımcısı olan Electronic Arts ile bir anlaşma imzaladı. 3 yıllık sözleşme imzalayan Beckham, toplamda 40 milyon sterlin ödeme alacak. Efsane oyuncu, futbolculuk yaptığı dönemde dahi en fazla 5 yıllık bir sözleşmeden 25 milyon sterlin kazanmıştı ki söz konusu sözleşme kariyerinin sonlarına doğru Los Angeles Galaxy ile yapılmıştı.

FIFA SERİSİNİN YÜZÜ OLACAK

Üç yıllığına yapılan sözleşme David Beckham’ın FIFA 21’in ve önümüzdeki yılların FIFA serisi yüzü olacağını anlamına geliyor. 45 yaşındaki futbolcunun oyunda özel bir yeri olacak. 95 pas, 87 şut, 88 dripling özellikleriyle 92 genel puana sahip olacak.

David Beckham, ikon kartlarıyla FIFA 21’e geleceğini duyurduğu Instagram gönderisinde, “FIFA 21 Beckham Edition kapağı ile EA Sports’a geri döneceğim için gururluyum. Bazı eski takım arkadaşlarımla bir ikon olarak sahalara döneceğim için heyecanlıyım.” ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal