Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Çift Hatlı Telefonlar

Aynı anda aktif çift hatlı telefonlar çift hatlı telefonlar 2018 çift hatlı telefonlar neden ucuz çift sim kartlı telefon sorunları çift hatlı telefonlar hakkında bilmek istediğiniz herşey.

16.05.2018-12:07 - (Son Güncelleme: 16.05.2018-12:04) Çift Hatlı Telefonlar

bildiğiniz üzere telefonlar hayatımızın en önemli parçası haline geldi. Telefonlarımızın kullanımını da tabii ki GSM operatörlerimiz sağlıyor. Aylık ücret karşılığında bize konuşma dakikası ve internet vererek telefonlarımızı kullanabiliyoruz. GSM operatörlerimizin bize temin ettikleri SIM kartı sayesinde bu telefonlarımızı kullanmamız mümkün oluyor.

Bilindiği üzere cep telefonları sim kartları sayesinde tam kapasiteyle kullanılabilir hale geliyor. Fakat günümüz koşullarında bazen tek bir GSM operatörü hattı yetmeyebiliyor. Bu gibi durumlar söz konusu çok defa oluyor. Örnek olarak yoğun iş temposunda çalışanlar birkaç farklı etkinlik yürütenler ya da tamamen keyfi olarak çift hat kullanmak isteyenler çift hatlı telefon tercih ediyor.

PEKİ NEDİR BU ÇİFT HATLI TELEFONLAR

Çift hatlı telefonlar isminden de anlaşılacağı gibi bünyesinde çift hat taşıyabilen telefonlardır. çift hatlı telefonların en önemli özelliklerinden biride iki hattın aynı anda takılı olmasının yanında iki hattın aynı anda kullanıma açık olmasıdır. Yani çift hatlı telefonunuz varsa çok kolay bir şekilde iki hattınızıda kullanabilirsiniz. Genel olarak çift hatlı telefonlarda buluna bir tuş ya da üzerinde bulunan seçenek sayesinde aktif olarak kullanmak istediğiniz sime yani operatöre geçerek dilediğiniz operatör üzerinde telefonla konuşma yapıp aramanız mümkün olacaktır.

Çift hatlı telefonlar genel olarak Samsung ve LG marka telefonlar bulunur. Bu teledonların ucuz olmasının nedeni çift hattın çok fazla kullanılmaması ve yeni akıllı telefonlarda bulunan programlar sayesinde internet üzerinden de arama yapılabilir olması. Bu nedenle iki operatör kullanmanın çok gerekli olmaması.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal
Daha fazla içerik yok
;