Call of Duty Turnuvası Düzenlenecek

Sony Mobile ile Activision işbirliği kapsamında düzenlenecek turnuva oyuncular tarafından heyecanla bekleniyordu. İki şirketin anlaşmaları sonrası turnuva için de tarih verildi.

25.04.2020-15:31 - (Son Güncelleme: 25.04.2020-15:27) Call of Duty Turnuvası Düzenlenecek

Activision Sony Mobile Communications Inc. ("Sony Mobile") işbirliğiyle, Sony Call of Duty Mobile World Championship 2020 adını taşıyor. Etkinlik için tarih olarak 30 Nisan belirlendi.

Turnuvaya katılmak için veteran ya da üstü bir Multiplayer derecesine sahip Call of Duty oyuncusu olmak gerekiyor. Turnuvada Call of Duty: Mobile e-spor görsel ürünleri ve para ödülleri de yer alıyor.



Sony Mobile sponsorluğunda gerçekleştirilecek turnuvada toplam 1 milyon doları aşkın ödül dağıtılacak. Merakla beklenen Call of Duty: Mobile turnuvasını düzenleyecek olmaktan heyecan duyduklarını ifade eden Activision Mobil Başkan Yardımcısı Chris Plummer, yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Oyuncuların favorisi Ranked Play'deki en son gelişme olan bu turnuva formatı, Call of Duty: Mobile oyuncularına dünyanın her yerinden oyunculara karşı mücadele ederek para ve ödül kazanma fırsatı sunuyor."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal