Call Of Duty Mobile Ramazan Güncellemesi Aldı

Activision firmasınca geliştirilen sevilen popüler mobile oyunlardan biri olan Call of Duty’e Ramazan güncellemesi geldi.

29.04.2020-10:06 - (Son Güncelleme: 29.04.2020-10:06) Call Of Duty Mobile Ramazan Güncellemesi Aldı

Call of Duty Mobile aldığı son güncelleme ile Ramazan ayı temalı yeni ekipmanlarına kavuştu. “Crescent Moon” yani İslam aleminin ayı adı verilen güncelleme ile oyuna Ramazan ayını yansıtan süslemeler eklendi. Son güncelleme ile oyuna yeni eklenen Sultana kıyafeti ve yeni ekipmanlar ile oyuncuların içinde bulunduğu aya özel giyinebilmeleri düşünülmüş.

Böylelikle oyuncular, Ramazan ayı etkinliği süresince envanterlerine Zero karakteri için Sultana kostümünü ekleyebilecek. Altın kaplama hilal işlemelerine sahip kostümde, Ramazan ayına özel olarak tasarlandı. Diğer taraftan oyuna hilal temalı uçuş kıyafeti, paraşüt ve çanta da eklendi.

Oyuna gelen Ramazan güncellemesinin beraberinde getirdiği ekipmanların listesi ise şu şekilde: Hilal temalı paraşüt, Hilal temalı el bombası, RUS-79U için “Metalik Sis” deseni, Hilal temalı sırt çantası, Hilal temalı uçuş takımı, Zero karakteri için “Sultana” kostümü, Hilal temalı flaş bombası


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal