BulutKlinik 1 Milyon TL Yatırım Aldı

Hem hastaların hem de doktorların işlerini kolaylaştırmak için geliştirilen bir SaaS platformu olan BulutKlinik, 1 milyon TL yatırım aldı.

02.09.2020-14:49 - (Son Güncelleme: 02.09.2020-14:56) BulutKlinik 1 Milyon TL Yatırım Aldı

2016 yılında ‘Dijital hastane’ sloganıyla kurulan bir SaaS platformu olan BulutKlinik, KT Portföy Teknogirişim Girişim Sermayesi Yatırım Fonu’ndan 1 milyon TL yatırım aldı. Yazılım sayesinde hastalar, çevrimiçi olarak doktorlara daha kolay ulaşabiliyor ve görüntülü konuşabiliyorlar. Doktorlar randevu yönetimi, hasta takibi, medikal takip gibi işleri kolaylıkla yapabiliyorlar.

DÜNYADA ÖNEMLİ BİR BOŞLUĞU DOLDURACAK

KT Portföy Yönetimi Genel Müdürü Hamit Kütük, BulutKlinik’e yaptıkları bu yatırımla, özellikle Covid-19 sürecinde önemi giderek artan sağlık sektörünün dönüşümüne önemli bir katkı sağlamış olduklarını ve BulutKlinik’in yenilikçi ürünleri ile hızla büyüyerek önce ülkemizde, sonrasında dünyada önemli bir boşluğu dolduracağına inandıklarının altını çiziyor.

DOKTOR VE HASTALAR GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞEBİLECEK

Bütün dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde BulutKlinik’in mobil uygulamasını hayata geçirerek “Online Görüntülü Görüşme Servisini” doktorların ve hastaların hizmetine sunduklarını belirten BulutKlinik ekibi ise yatırımla ilgili olarak şunları söyledi:

CEP TELEFONUNDA KULLANILABİLİYOR

BulutKlinik’in mobil uygulamasını kullanan hastalar, cep telefonları üzerinden doktorlar ile online görüntülü görüşme yapabiliyor, mevcut tedavi planları hakkında ikinci bir görüş alabiliyor ve tetkiklerini doktorlara yorumlatabiliyorlar. BulutKlinik olarak 2020 yılı tamamlanmadan evden tetkik alma hizmetini sağlamayı ve özel sağlık sigortalarıyla iş birliklerini tamamlamayı hedefliyoruz.

Türkiye’de özel klinik, iş yeri hekimliği ve aile hekimliği gibi alanlarda toplamda 90 bin sağlık merkezi bulunuyor. BulutKlinik yataksız tedavi sunan tüm kliniklerle birlikte reçete sahibi hekimlere de çözümler sunuyor. BulutKlinik’in mevut kullanıcıları arasında İstanbul Yeni Havalimanı ve kamu belediyeleri gibi birçok kurumsal müşteri de bulunuyor.''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal