Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

BİM Mağazalarında Iphone X Satışı Yapılacağı Müjdesi Verildi

BİM marketler zincirinden beklenmedik bir müjde geldi. BİM mağazalarında Iphone X satışı yapılacak.

08.03.2018-17:21 - (Son Güncelleme: 08.03.2018-17:18) BİM Mağazalarında Iphone X Satışı Yapılacağı Müjdesi Verildi

Geçtiğimiz günlerde Sony PlayStation 4, iPhone 7, iPhone 6S ve Apple ürünleri gibi birbirinden farklı teknolojik ürünlerle müşterilerini sevindiren BİM marketler zinciri, bu sefer de müşterilerinin karşısına iPhone X cihazının satışıyla çıkıyor. Pazarladığı ürünleri daha ucuz ücretlerden müşterisine sunan BİM, iPhone X cihazını da oldukça indirimli bir fiyattan pazarlayacak.

iPHONE X'İN BİM'E GELİŞ TARİHİ NEDİR?

Apple'ın son dönemde tanıttığı iPhone X cihazı, akıllı telefon piyasasını adeta dağıtmıştı. Kullanıcılara sunduğu özellikleri ve tasarımıyla mükemmel bir cihaz olan iPhone X'in en düşük Türkiye satış piyasası 6.099 TL olarak (64 GB) bildirilmişti. Ancak BİM, yakın zamanda pazarlayacağı iPhone X cihazını 1.100 TL indirimli olarak 4.999 TL fiyatıyla müşterilerine sunacak.

Hepsiburada benzeri büyük e-Ticaret sitelerinde 5.470 TL piyasa fiyatıyla pazarda olan iPhone X, BİM'de yaklaşık 500 TL'lik bir fırsatla satılacak ve fırsatı değerlendirmek isteyen kullanıcılar, 9 Mart Cuma günü saat 09:00'dan itibaren BİM mağazalarının kapısını çalacak.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;