Bilişim Vadisi'nde Oyun Geliştiriciler Kampı Başladı

Yerli Otomobil için Gebze’de kurulan Bilişim Vadisi Türkiye’nin de teknoloji üssü haline geliyor. Teknoloji sever genç beyinleri oyun geliştirme kampı altında bir araya getirecek Oyun Geliştirme Kış Kampı da Bilişim Vadisinde gerçekleştirilecek.

13.02.2020-18:35 - (Son Güncelleme: 13.02.2020-18:32) Bilişim Vadisi'nde Oyun Geliştiriciler Kampı Başladı

Türkiye'nin en büyük teknoloji geliştirme bölgesi Bilişim Vadisi'nde gerçekleştirilecek Oyunla Geliştirme Kış Kampı'na katılan gençlerle amaçlanan hedef, yeni oyunlar geliştirmek olacak.

4 büyük oyun firmasının sponsorluğunda gerçekleştirilecek Bilişim Vadisi Gelecek Tasarım Ofisi organizatörlüğünce düzenlenen ve 9 Şubat'ta başlayan Oyun Geliştirme Kış Kampı'na 120 genç katıldı.

Ulaşım, konaklama ve yeme içme hizmetlerinin ücretsiz olarak sağlandığı kampta, sabah uzman sektör temsilcilerinin konferanslarını dinleyen gençler, öğle yemeğinden sonra takımlar halinde oyunlarını geliştiriyor.

Sponsor firmaların temsilcileri, gece saatlerine kadar süren çalışmalar sırasında oyun geliştiren gençlerle kendi deneyimlerini paylaşıp, iş görüşmeleri gerçekleştiriyor.

Ekiplerin geliştirecekleri oyunlar kampın tamamlanacağı cumartesi günü jüriye sunulacak.

Jüride sektörün önemli isimlerinin yer alıyor. Gerekli değerlendirmelerin ardından başarılı ekiplerle iş geliştirme görüşmeleri başlatılacak.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal