Bilgisayarın İnternetini Telefonda Kullanma

Bilgisayarın internetini telefonda kullanma ilgi merak ettiğiniz tüm bilgileri bu haberimizde bulabilirsiniz.

11.05.2018-12:59 - (Son Güncelleme: 11.05.2018-12:54) Bilgisayarın İnternetini Telefonda Kullanma

BİLGİSAYARIN İNTERNETİNİ TELEFONDA KULLANMA

Kullandığınız bağlantı şekli kablosuz ağ ile bağlı ise hali hazırda, buna hacet yok. Adsl Modem üzerinden doğrudan bir şekilde cihazı, tableti şifreyi girmek şartı ile dağıtabilirsiniz. Peki kablolu ethernet kablo ile PC’ye bağladınız ve bu interneti diğer akıllı cihazlara dağıtmak, paylaşmak istiyorsunuz o zaman araya üçüncü parti yazılım kullanarak bunu yapabilirsiniz.

PC internetini paylaşmak için kullanacağımız Program MaryFi programıdır. Bu yazılım çalışma mantığı bilgisayarınızda kablosuz bağlantı kartı, yani wifi ağ kartı ile internet sinyalini paylaşmaktadır böylece diğer telefonlara kolaylıkla dağıtabilirsiniz.

Bu yazılım internet üzerinden rahatlıkla bulabilirsiniz. Bu yazılım hakkında kısaca bir ön bilgi vermek gerekirse, konu içinde anlattığımız gibi yazılımın çalışması için Bilgisayarınızda bir kablosuz ağ kartı olması şart. Çünkü sinyali bu kart üzerinden göndermektedir.

Wi-Fi Name; bu kısmı bir kablosuz bağlantılarda görünecek bir ad giriniz. Password kısmına bir bağlantı şifresi yazın, bu şifreyi karışık ve zor bir şekilde yazabilirsiniz. Sonrasında Start Hotspot tıklayarak bağlantıyı çalıştırın kapatmak için ise Stop Hotspot seçeneğine tıklayın. PC’de ki interneti akıllı cihazda kullanmak için kullanacağınız en uygun yazılım olarak bu program size fayda sağlayacaktır. Bilgisayardaki interneti wifi ile akıllı cihazda kullanmak amaçlı olarak kullanılan son derece faydalı bir programdır. Diğer kötü yazılımlar gibi değildir.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal