Bilgisayardan PUBG Mobile Oynamak!

Şimdiye kadar akıllı telefonlar üzerinden en çok indirilen ve en çok süreyle oynanan oyun olarak dijital dünyaya adını yazdırmış PUBG’yi çeşitli sebeplerden dolayı bilgisayardan oynamak isteyenler de olabiliyor. Peki bilgisayardan PUBG Mobile Nasıl Oynanır? Detaylar Haberimizde.

09.03.2020-17:04 - (Son Güncelleme: 09.03.2020-16:43) Bilgisayardan PUBG Mobile Oynamak!

Bilgisayarda PUBG nasıl oynanır? sorusuna yanıt aradığımız haberimizde ilk olarak PUBG Mobile oyununu bilgisayar üzerinden oynamanın mümkün olduğunu hatta bunun için bir çok seçenek bulunduğunu belirtelim. Sizler için en başarılı ve kolay iki seçeneği derledik.

Bilgisayardan PUBG Mobile Oynamak İçin İlk Seçenek

Tencent Emülatör

PUBG Mobile‘ın kendi dağıtıcı şirketi Tencent’ın, oyun ile yüzde yüz uyumlulaştırılmış Android PC emülatörü bulunuyor. Bu emülatörü bilgisayarınıza kurarak, bilgisayarınız üzerinden PUBG oynayabilirsiniz. Ayrıca oyunun resmi emülatörü olması sebebiyle de emülatör, oyunculara büyük kolaylıklar getiren özellikler sağlıyor.

Bilgisayarınızla oyunu oynamak için, emülatörün adını arama motorunuzda arattıktan sonra kendi sitesinden indirin. Programın kurulumu gayet kolaydır. Kurulum tamamlandıktan sonra fotoğrafta görüldüğü gibi uygulamanın sağ üst köşesindeki + tuşuna basın.

Buradan indireceğiniz PUBG Mobile APK dosyasını çıkan ekrandan seçerek uygulama üzerinden oyunu indirebilir ve daha sonra oynayabilirsiniz. Ayrıca emulator ayarlarından memory (RAM) seçeneğinden minimum 2GB, Processor’ü (işlemci) ise en az 4 Cores olacak şekilde ayarladığınızdan emin olun.

Bu durum kafanızı karıştıran bir şeyse hepsinin yanında yer alan Auto ibaresini de seçebilirsiniz. Bu durumda emulator donanım özelliklerinize bağlı olarak en iyi seçeneği seçecektir.

Bilgisayardan PUBG Mobile Oynamak İçin İkinci Seçenek

Nox Player

Nox Player kısaca tarif etmek gerekirse bir oyun emülatörü. Kullandığınız arama motoru üzerinden ismi aratarak kendi sitesi üzerinden programı indirmelisiniz. Programı indirdikten sonra yönergeleri izleyerek basit bir kurulum yapıyoruz. Program kurulduktan sonra çalıştırın ve bilgisayarınızdan Google Play Store’a girerek oyunu bilgisayarınıza indirip oynayabilirsiniz.

Emülatör ayarlarını hemen üstte yer alan fotoğraftaki gibi yapabilir ya da deneyimli bir kullanıcı iseniz, ayarları dilediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal