Bayraktar TB2 ve Akıncı İHA Alıştırmaya Çıktı

Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar gururumuz AKINCI ve BAYRAKTAR TB2 ile ilgili resmi hesabından bir video paylaştı.

03.10.2020-16:14 - (Son Güncelleme: 03.10.2020-16:14) Bayraktar TB2 ve Akıncı İHA Alıştırmaya Çıktı

Dünyada müşterilerin şimdiden kapıda beklediği, önümüzdeki yıl teslimatları başlayacak olan Akıncı için alıştırmalar sürüyor. Bayraktar TB2 ve Akıncı ile ilgili Selçuk Bayraktar tarafından sosyal medyada yeni bir video paylaşıldı. 

BAYRAKTAR TB2 İLE AZERBAYCAN SAVAŞTA ÜSTÜNLÜĞÜNÜ GÖSTERDİ

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, yeni üsler kurularak Ermenistan ordusuna ait çok sayıda askeri teçhizatın imha edildiğini açıkladı. Bayraktar TB2 SİHA'lar Ermenistan saldırıları sonrası karşı hamle olarak Karabağ'da kullanılarak, Ermenistan'a ait Rus üretimi hava savunma sistemlerin ve Ermenistan ordusuna ağır darbeler verdi.

AKINCI İÇİN MÜŞTERİLER KAPIDA BEKLİYOR

Geçtimiz günlerde Silahlı insansız hava araçlarının (SİHA) vuruş kabiliyetinin artırılmasına yönelik çalışmaların devam ettiğini anlatan Demir, "Teber ve türevleri, MAM-L ve türevlerinin, daha geniş ölçekte SİHA'lara çok daha geniş kabiliyetler kazandıracak belki de sürü mantığıyla hücumu sağlayacak, kendi savunmalarını ortaya koyabilecek muhtelif kabiliyetlerin kazandırılması önümüzdeki dönem stratejilerimiz arasında." diye konuştu.

Demir, Aksungur ve Akıncı insansız hava aracı sistemlerinin envantere alınma sürecine ilişkin soruya da "Siparişler elimizde diyebiliriz, takvimi test ve olgunlaşma süreçleri bittiğinde müşterilerimiz kapıda bekliyor. Onların talep ve kullanım alanlarına göre, hatta bir mühimmat değil, diğer unsurları taşımasına göre bir takvim belirleyeceğiz. Önümüzdeki yıl teslimatları görüyor olacaksınız." karşılığını verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal