Başkasının WhatsApp Mesajları Nasıl Okunur?

‘Sevgilimin WhatsApp mesajlarını nasıl okurum?’ veya ‘Başkalarının WhatsApp mesajları nasıl okunur?’ diye düşünenlere müjde! Birkaç basit yolla tanıdıklarınızın yazışmalarını takip etmek mümkün.

02.12.2020-09:55 - (Son Güncelleme: 02.12.2020-09:51) Başkasının WhatsApp Mesajları Nasıl Okunur?

Anlık mesajlaşma uygulamalarında başkalarının mesajlarını okumanın ne kadar yasal olduğu tartışılsa da ‘Sevgilimin WhatsApp mesajlarını nasıl okurum?’ veya ‘Başkalarının WhatsApp mesajları nasıl okunur?’ diye soranlar az değil. Özellikle kız veya erkek arkadaşlarının kendilerini aldattığından şüphelenen insanların merak ettiği bu durum hakkında doğrudan bir yol yok. Ancak takip etmek istediğiniz hesabın mesajlarına farklı yöntemlerle ulaşmanın yöntemi var.

GOOGLE DRIVE YÖNTEMİ

WhatsApp’ta belirli sıklıklarla mesajlar Google Drive’a kaydedilebilir. Böylece telefona bir şey olduğunda farklı cihazlarından bu mesajların yedekleri tekrar hesaba yüklenebilir. Ayarlar menüsünden yedeklenen Drive yani Google hesabını, kendi hesabınızla değiştirirseniz, mesajlar her yedeklendiğinde sizin önüne düşecektir. Tabii bu yol hesap sahibi tarafından bir gün anlaşılabilir.

QR KOD YÖNTEMİ

Mesajlarını okumak istediğiniz kişinin telefonu WhatsApp Web ile açabilirsiniz, artık o telefonuna ihtiyaç duyulmadan bilgisayar üzerinden mesajlar erişilebilir olacaktır. Burada dikkat edilmesi gereken telefon üzerinde WhatsApp Web’e bağlanıldığına dair bir bildirim gelecektir.

ZARARLI YAZILIM YOLU

Kişinin telefonuna Whatscan For, mSpy veya Flexispy gibi uygulamalar yüklenildiği takdirde istenen WhatsApp hesabının mesajlarını, gönderilen fotoğraflara vb tamamen erişebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal