Assassin’s Creed Valhalla’nın Fragmanı Çıktı

Oyun platformu Ubisoft‘un YouTube ve Twitch kanallarından yapılan çizim yayınının ardından Assassin’s Creed serisinin son oyunu hakkındaki bilgiler de kesinlik kazandı.

01.05.2020-15:38 - (Son Güncelleme: 01.05.2020-15:24)

Türkiye saati ile 18.00’de Assassin’s Creed: Valhalla‘nın ilk fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını Ubisoft’un üstlendiği Assassin’s Creed 2018’de Odyssey’i çıkarmış ardından 1 yıllık ara vermişti. Yeni oyununun oyun severlerce merakla beklenilen serinin son oyunu ise adım adım geliyor.

Dünkü çizim yayını ve paylaşılan framanın ardından oyun hakkında da detaylar netleşiyor. Buna göre, çıkacak son oyun Valhalla Vikinglerin İngiltere ile arasında süregelen savaşları konu alacak gibi görünüyor. Zira Valhalla Viking mitolojisinde geçen bir yer olarak biliniyor.

Fragmanda görüleceği üzere özellikle Xbox Series X üzerinde yoğunlaşmışlar, ancak tahmin edileceği üzere ve gelen bilgilere göre PS5, PS4, Xbox One ve PC versiyonları için de çıkacak. Son olarak fragman da oyunun baş karakterinin Vikings dizisindeki Ragnar Lothbrok karakterinden esinlendiği de açıkça görülüyor.

Belirtmekte fayda var. Oyunun çıkış tarihi kesin olarak açıklanmadı. Ancak fragman Holiday 2020 olarak sona eriyor. Görünen o ki; oyun yıl tamamlanmadan büyük ihtimalle piyasaya çıkmış olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal