ASELSAN’dan 20 Binin Üzerinde ‘Zafer’ Teslimatı

Savunma sanayi devi ASELSAN Emniyet Genel Müdürlüğünün ihtiyacı için 20 binin üzerinde ‘Zafer’ adı verilen 3700 DMR el telsizi teslim etti.

01.11.2020-12:13 - (Son Güncelleme: 01.11.2020-12:13) ASELSAN’dan 20 Binin Üzerinde ‘Zafer’ Teslimatı

TSK’nın haberleşme ihtiyacını karşılamak için kurulan ancak yıllar için pek çok teknolojiyi üretin bir şirket haline gelen ASELSAN, dost ve müttefik ülkelerin güvenli haberleşme ihtiyacı için iletişim cihazları ihraç etmeye devam ediyor.

Öte yandan ASELSAN, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı ile imzaladığı Sayısal Haberleşme Şebekesi (SHŞ) Projesi kapsamında, Emniyet Genel Müdürlüğünün Ankara ve İstanbul kullanıcılarına ses ve verinin entegre edildiği anahtar çözüm Milli Kriptolu DMR (Digital Mobile Radio) Sayısal Telsiz Sistemi sunuyor.

20 BİNİ AŞKIN TESLİMAT

Türk polisinin ihtiyacı doğrultusunda Emniyet Genel Müdürlüğü ile birlikte geliştirilen ve "Zafer" adı verilen 3700 DMR el telsizinin teslimatı 20 bini geçti.

Haftanın 7 günü 24 saat kesintisiz haberleşme ihtiyaçlarının son teknoloji çözümlerle optimize edildiği el telsizi, özellikle yoğun ses kullanımlı kamu güvenliği kullanıcıları için tasarlandı.

Ürün, GPS konum servisi, bluetooth, USB, renkli ekran, titreşim ve akıllı şarj birimleriyle dikkati çekiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal