ASELSAN Yıl Sonu İstihdam Hedefini Açıkladı

Ülkemizin gerek savunma alanında gerekse de yüksek teknolojideki faaliyetleriyle öncü şirketleri arasında yer alan ASELSAN, 2020 sonuna kadar 1300 yeteneği istihdam etmeyi hedefliyor.

15.04.2020-12:00 - (Son Güncelleme: 15.04.2020-17:53)

Şimdiye kadar sağlık sektöründen hava savunma ve füze sistemlerine, raylı sistemlerden radar sistemlerine varıncaya kadar çok geniş bir yelpazede üretim yapan milli kuruluşun bünyesinde 8 bin 106 çalışan bulunuyor.

Bu yılın başından beri 201 mühendis, 307 teknisyen ve 33 uzman istihdam eden ASELSAN, güçlü insan kaynağına her geçen gün daha fazla yatırım yapıyor.

Geliştirdikleri her ürünün çalışanların hayalinin, emeğinin, tasarımının eseri olduğunun özellikle altını çizen ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün, yaptığı açıklamada "2020 gibi çok zorlu ve belirsiz bir yılda bile devletimizin gösterdiği kararlılık ve verdiği güveni referans alarak büyümeye devam ediyoruz.

Sürdürülebilir iş planlarımızı kesintisiz bir şekilde uygulamaya devam edebiliyorsak bunu yüreğini ortaya koyarak çalışan kıymetli ASELSAN’lılara atfederim" ifadelerini kullandı.

Görgün, "Ailemize katılan her yeni çalışma arkadaşımızla birlikte, en ileri teknolojiyi en güçlü takım olarak geliştirerek ülkemiz için, milletimiz için, milli menfaatlerimizin en büyük savunucularından biri olmaya devam edeceğiz." diyerek insan kaynaklarına ve kurum kültürüne verdikleri önemi vurguladı.

Geçtiğimiz yıl Türkiye’nin çalışma alanlarında 1200 yeteneğini bünyesine katan ASELSAN, bu yılki daha  zorlu koşullara rağmen büyümeye devam etme planları yapıyor. Şirket, 2020 istihdam planlarında herhangi bir değişikliğe gitmeyerek 1300’ün üzerinde yeni istihdam sayısına ulaşarak yılı kapatmayı hedefliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal