ASELSAN Milli Periskop Ve Tabanca Nişangâhlarını Teslim Etti

En değerli savunma şirketlerinde ilk 50’de bulunan ASELSAN, ürettiği milli periskop ve tabanca nişangâhları törenle firmalara teslim etti.

25.08.2020-13:13 - (Son Güncelleme: 25.08.2020-13:13) ASELSAN Milli Periskop Ve Tabanca Nişangâhlarını Teslim Etti

ASELSAN, 5 yıl önce Sivas’ta temeli atılan Hassas Optik Üretim Tesisi'nde üretilen "Zırhlı Araç Periskobu" ve "Tabanca Refleks Nişangahı"nın teslimatını törenle yaptı. Teslim töreninde 14 adet M27 zırhlı araç periskobu ile 50 adet tabanca refleks nişangahı ilgili firmalara teslim edildi.

8 ÜLKEYE İHRAÇ EDİLECEK

ASELSAN Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, Sivas'ta ürettikleri merceklerin 8 ülkeye ihraç edildiğini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Savunma sanayisinde kullanılan dürbün ve görüntüleme sistemlerine mercek üreten ASELSAN, bu alanda elde ettiği başarıyla 8 ülkeye ihracat yapmaktadır. Bugün tanıtımı ve seri üretimi yapılan ürünlerimiz optik tasarım ve üretimde zirveye giden yolda emin adımlarla ilerlemektedir. ASELSAN Sivas tarafından tasarlanıp seri üretimi yapılan M27 zırhlı araç periskobumuz yerli ve milli imkanlarla üretilmiştir. Tabanca refleks nişangahımız da yine tamamen yerli ve milli imkanlarla tasarlanmıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal