ARES Sistemi ile Türk Donanmasının Gücü Katlanıyor

SSB İsmail Demir, ARES serisi Radar Elektronik Destek Sistemlerinin üretiminin sürdüğünü ve Deniz Gözetleme Sistemi’ne de entegre edileceğini açıkladı.

19.09.2020-16:59 - (Son Güncelleme: 19.09.2020-16:57) ARES Sistemi ile Türk Donanmasının Gücü Katlanıyor

TSK’ya önemli katkılar sağlayan ARES serisi Radar Elektronik Destek Sistemlerinin üretimi devam ediyor. Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, ARES serisi Radar ED sisteminin DzKK Uzun Ufuk Deniz Gözetleme Sistemi’ne entegre edileceğini ve Deniz Kuvvetlerinin imkan ve kabiliyetini arttıracağı söyledi.

DONANMANIN GÜCÜ ARTIYOR

İsmail Demir resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Tehdit radar sinyallerinin yüksek doğrulukla tespit edilmesi ve bunların kimliklendirilmesi sürecinde TSK’ya önemli katkılar sağlayan ARES serisi Radar Elektronik Destek Sistemlerinin üretimi sürüyor.

Ülkemizin çevre denizlerindeki menfaatlerinin korunmasında önemli rol oynayan DzKK Uzun Ufuk Deniz Gözetleme Sistemi’ne de bir adet ARES serisi Radar ED sistemi entegre edilecek. Böylece Deniz Kuvvetlerimizin radar ve elektronik harpteki imkan ve kabiliyetleri artacak" ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal