Apple'ın Yeni Kampüsü Beyaz Saraydan İyi Korunuyor !

Apple'ın yeni kampüsüne şirket personelleri dışında kimse alınmayacak. Tur düzenlenmeyecek. Çalışanların eşi ziyaret bile edemeyecek.

15.02.2018-14:38 - (Son Güncelleme: 15.02.2018-14:27) Apple'ın Yeni Kampüsü Beyaz Saraydan İyi Korunuyor !

Apple  maliyeti 5 milyar dolara mal olan California'daki yeni kampüsünün inşaatını büyük ölçüde tamamladı. Şirketten yapılan açıklamaya göre hiçbir ziyaretçi kampüse kabul edilmeyecek. Çalışanların eşi, dostu, arkadaşı, akrabası veya çocukları kimse tesise alınmayacak hatta Apple hissedarları bile gezemeyecek.

BEYAZ SARAY BİLE GEZİLEBİLİYOR

Eğer başka bir şirket yöneticisinin Apple'da toplantısı varsa söz konusu kişi Apple personelleri tarafından karşılanacak, toplantı odasına götürülecek daha sonra tekrar geri getirilecek. Beyaz Saray'da bile turlar varken Apple'ın bu yaklaşımı eleştiri konusu oluyor.

"ORADA SIRLAR VAR"

Kaynaklardan gelen habere göre; Dün organize edilen hissedarlar toplantısında bir Apple hissedarı CEO Tim Cook'a binayı ne zaman görebileceklerini sordu. Cook cevaben, "Muhtemelen hiçbir zaman. Orada sırlar var" yanıtını verdi.

Cook konuşmasında Tesisi insanlara gezdirmenin sorun yaratacağını belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü: İçeride çok sırrımız var. Tasarım bölümünün başındaki John Ive ise, "Apple Park'ı başka insanlar için yapmadık. Orası bizim evimiz" açıklamasında bulundu. Cook toplantıda esprili bir yaklaşım takınarak, "Çok merak edenler için ofisin içinden fotoğraf gönderirim" açıklamasını yaptı.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal