Apple’ın Yasaklatmaya Çalıştığı Kitap En Çok Satanlar Listesinde

ABD’li teknoloji şirketi Apple’ın eski yöneticiliğini yapmış isimlerden biri olan Tom Sadowski’nin yazdığı App Store Confidential kitabı en çok satanlar listesine girdi. Apple, kitabın yasaklanması yönünde çalışmalar yürütüyordu.

26.02.2020-18:57 - (Son Güncelleme: 26.02.2020-18:51) Apple’ın Yasaklatmaya Çalıştığı Kitap En Çok Satanlar Listesinde

App Store’un Almanya, İsviçre ve Avusturya’daki uygulama mazağalarının eski yöneticiliğini yürütmüş olan Tom Sadowski, şu sıralar şirket yönetiminin bir hayli gündeminde yer alıyor.

Apple’ın, şirketin sırlarını yazdığını öne sürdüğü kitap, Reuters’in haberine göre Amazon’da en çok satanlar listesinde ikinci sırada yer aldı.  Şirket’in tüm engelleme çabaları kitabın popülerliğini daha fazla artırdı.

Apple için uygulama oluşturmanın zorlukları biliniyor. Şirket, birçok geliştiriciyi uygulamanın onaylanması aşamasında terletiyor. Kitapta ise şirketin, uygulamayı onaylamasını sağlayacak püf noktaları bulunuyor.

Apple ise bu bilgilerin şirket sırları olduğu konusunda demeç veriyor. Apple, Sadowski'nin henüz şirkette çalışırken bu kitabı yazmaya başladığını öne sürerek çalışanının işine son verdiğini bildirmişti, Sadowski ise kitap projesi için şirketten kendi isteğiyle ayrıldığını söylüyor.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal