Apple'den Bir Devri İkiye Bölen Yenilik: Çift Ekran

Apple'ın yeni işletim sistemi iOS 14 ile iPhone kullanıcılarına sağladığı pek çok yeni imkan sağlıyor. Bunların içinde en belirgin olanı ekranın ikiye ayrılması imkanıdır.

08.10.2019-17:20 - (Son Güncelleme: 08.10.2019-17:07)

Apple'ın yeni işletim sistemi iOS 14 ile iPhone kullanıcılarına sağladığı pek çok yeni imkan sağlıyor. Bunların içinde en belirgin olanı ekranın ikiye ayrılması yeniliğidir.

19 Eylül'de hayatımıza giren iOS 13'ün son güncellemesinin üzerinden henüz üç hafta geçmiş olmasına rağmen iOS 14'ten yeni bilgiler aktarılmaya başladı.

ABD merkezli teknoloji devi Apple'ın iOS 14'ü 2020'nin Eylül ayında piyasaya sürmesi öngörülüyor.  iOS 14'ün en belirgin niteliği de ikiye bölünebilen ekran olacak. 

Birden fazla sekmede aynı anda işlem yapmayı tercih edenleri sevindirecek olan bu özellik ile tek ekran ile iki farklı platform aynı anda kontrol edilebilecek.

Bununla birlikte bahsi geçen bu nitelik sayesinde bir yandan elektronik posta yazabilecek ve aynı anda internet sayfalarına göz atabilecek. Güncellemenin kullanıma girmesi ile Apple bazı iPhone modellerine verdiği desteği sonlandıracak. 


Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal