Apple Yaptığı Etkinlikte iPhone 12 ve iPhone 12 Pro'yu Tanıttı

Milyonlarca Iphone kullanıcısının aylardır beklediği gün geldi çattı. Apple yeni ürünleri Iphone 12 ve Iphone 12 Pro'yu bu organizasyonda tanıtıyor.

13.10.2020-21:09 - (Son Güncelleme: 14.10.2020-09:58) Apple Yaptığı Etkinlikte iPhone 12 ve iPhone 12 Pro'yu Tanıttı

Dünya'da milyonlarca insanın beklediği yeni Apple Telefonlarından İPhone 12, 6.1 İnç OLED Ekranı sayesinde daha yüksek çözünürlükleri desteklerken kontrast oranına verdiği destek ve daha fazla piksel yoğunluğuna sahip olmasıyla öne çıkıyor.

Iphone 12 için Ceramic Shield ile Corning'in özel olarak tasarladığı Ceramic Shield düşmelere karşı dört kat daha fazla dayanıklılığı sağlıyor. Bunun yanında Iphone 12'de A14 Bionic İşlemci bulunuyor.

İphone 12 yenilenen lens yapısı sayesinde düşük ışıkta bile daha kullanıcılarına daha net fotoğraflar elde etmeyi vaad ediyor.

'APPLE'IN DİĞER ÜRÜNLERİ DE TANITILDI'

Gerçekleştirilen etkinlik kapsamında Apple'ın yeni ürünleri de Apple CEO'su Tim Cook tarafından müşterilere ve yatırımcılara tanıtıldı. Bu ürünler Siri uygulamasıyla entegre bir şekilde çalışabiliyorken kullanıcılara yapay zekanın şimdiye kadar ki en gelişmiş seviyesini sunuyor.

Bu ürünlerden HomePod Mini, evin içerisinde birçok farklı müzik servisine ait parçaları kolaylıkla çalabilirken diğer bir ürün olan MagSafe kablosuz şarj aleti sayesinde Iphone kullanıcıları mıknatısla uyumlu her ortamda telefonlarını şarj edebilecekler.

'IPHONE 12’NİN FİYATI NE KADAR'

İlk model iPhone 12 799 dolar fiyatla satışa çıkarken iPhone 12 mini modeli ise 699 dolar başlangıç fiyatıyla satışa çıktı.

iPhone 12 Pro adıyla duyurulması beklenen diğer modelin ise 999 dolar başlangıç fiyatıyla satışa sunulacağı tahmin ediliyor.
Sosyal medyada yer alan bilgilere göre teknoloji uzmanları, şirketin yeni telefonların kenarlarında bulunan anten bölgesiyle 5G teknolojisine geçeceğini öne sürüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal