Apple Watch 6 Series ve SE Tanıtıldı

Apple’ın 15 Eylül etkinliğinde tanıtılan yeni ürünlerden biri de yeni akıllı cihaz modelleriydi. Önceki seriye göre daha uygun fiyatlı Apple Watch 6 Series ve SE özellikleri belli oldu.

16.09.2020-11:05 - (Son Güncelleme: 16.09.2020-11:02) Apple Watch 6 Series ve SE Tanıtıldı

Apple’ın 15 Eylül tanıtımında birçok yeni ürün ve cihaz tanıtıldı. iPhone 12 serisinin tanıtılmasını bekleyenler hayal kırıklığına uğrarken Apple Watch Series 6, Apple Watch SE, yeni iPad, yeni iPad Air ve yeni abonelik servisi Apple One sahneye çıkan isimler oldu.

Yeni akıllı saat modelli olan Apple Watch Series 6 ve Watch SE’nin teknik özellikleri ve fiyatı da resmi olarak belli oldu. Yeni modelleriyle uygun bir fiyat politikası belirleyen Apple’ın yeni cihazları daha kısıtlı özelliklere sahip.

APPLE WATCH SERİES 6 ÖZELLİKLERİ VE FİYATI

40 mm ve 44 mm olarak iki farklı versiyonu olan Apple Watch Series 6, tasarım yönünden köşeleri yuvarlık dikdörtgen bir şekle sahip. Daha önceki seriye göre %20 performan artışına sahip olan cihaz, S6 işlemcisini kullanıyor.

Akıllı saatlerden en önemli özelliklerden biri olan batarya konusunda ise kapasite arttırılmış durumda. Yeni özellikle birlikte 3D Touch özelliği kaldırıldı. Yeni özellikler olarak uyku sensörü ve kandaki oksijen seviyesini ölçme gibi avantajları sunuyor.

Apple Watch Series 6’nın Türkiye fiyatı ise 3.799 TL’den satışa sunulacak.

APPLE WATCH SE ÖZELLİKLERİ VE FİYATI

Önceki Apple Watch akıllı saatlerin tüm özelliklerini taşıyan Apple Watch SE, şirketin daha makul fiyatlı bir akıllı saati olarak karşımıza çıktı. Cihaz, henüz üç gün önce sürpriz bir şekilde ortaya çıkmıştı.

Apple'ın daha makul fiyatlı akıllı saati Apple Watch SE, ülkemizde 2.699 TL'lik başlangıç fiyat etiketiyle alıcı bulacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal