Apple Tüm Mağazalarını Kapattı

Önceki gün teknoloji devi Apple'ın Çin haricindeki tüm yerlerdeki mağazalarını kapattığını ancak Çin'deki mağazalarını açtığı haberini sizlerle paylaşmıştık. Şirket yaptığı son duyuru ile bu kararından vazgeçerek Çİn dahil tüm dünyadaki mağazalarını bir sonraki duyuruya kadar kapattığını açıkladı.

18.03.2020-17:55 - (Son Güncelleme: 18.03.2020-17:56) Apple Tüm Mağazalarını Kapattı

Coronavirüs'ün dünya genelinde etkisini sürdürmesi ve alınan önlemlere rağmen, vaka sayısındaki artışların ardından Apple yeniden tüm mağazalarını kapatma kararı aldı.



Açıklama Apple'ın web sitesi üzerinden yapıldı. Şirket yaptığı açıklamada "satış mazağazalarımız bir sonraki duyuruya kadar kapanmıştır" ifadelerini kullandı. Şimdiye kadar zararının 100 milyar doları bulduğu tahmin edilen şirket zararını asgariye indirmek için Çin'deki düzelmeyi fırsata çevirmek istemişti. Ancak kararından kısa sürede vazgeçen teknoloji devi belirsiz süreli olarak tüm mazalarını yeniden kapatma kararı aldı.



Bazı müşterilerin iade gibi talepleri olması, da birçoğu açısından şirketin ne yapacağının merak edilmesine yol açıyordu. Eğer siz de onlardan biriyseniz bu konuda endişelenmenize gerek yok. Şirket, mağazalarını açma kararı verdikten 14 gün sonrasına kadar iade ve iptal süreçlerini uzatacağını açıkladı. Yani o zamana kadar ürünlerin iade ve iptal koşullarını korumanız yeterli olacak.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal