Apple, IOS 13.4 Beta 2’yi Duyurdu

Apple’ın Eylül 2019 itibariyle kullanıcılarına sunduğu IOS 13 son olarak Ocak sonunda yaptığı geliştirmelerle 13.3’ü duyurmuştu. Şirket işletim sistemi üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak 13.4’ün ikinci versiyonunu yayınladı.

24.02.2020-10:05 - (Son Güncelleme: 24.02.2020-12:12) Apple, IOS 13.4 Beta 2’yi Duyurdu

Beta sürümlerini cihazlarınıza yükleyebilmeniz için cihazınızın UDID kaydının yapılmış olması ve beta profilinin oluşturulmuş olması gerekiyor.

Eğer geliştirici hesabınız varsa; Ayarlar>Genel>Yazılım Güncelleme bölümünden son Beta sürümünü indirebilirsiniz. Ancak güncellemeyi yüklemeden önce yedeğinizi almayı unutmayın.

Kullanıcı deneyimleri ve testlerinin ardından Mart ayı itibariyle versiyon tüm kullanıcılarına dağıtılacak IOS 13.4 şimdiye kadar üzerinde çalışıldığı kadarıyla ne yenilikler içeriyor? Biraz bunlara bakalım:

Geliştirilen CarKey API ile NFC üzerinden araba kilidi açmak mümkün hale gelecek. CarPlay ile 3. Parti uygulamalar işletim sistemi üzerinden çalıştırılabilecek. İşletim sisteminin Mail uygulamasında iyileştirmeler ve küçük tasarım değişiklikleri yapıldı. TV uygulamasının tasarımında değişiklikler yapıldı ve Apple TV uygulamasına aile paylaşım özelliği dahil edildi. Şirket, tasarladığı 9 yeni emojiyi sisteme ekledi.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal