Apple Çinli Rakipleriyle Mücadele İçin iPhone SE Plus Modelini Çıkaracak

Teknoloji devi Apple, özellikle son yıllarda telefon pazarında hakimiyet kurmaya başlayan Çinli rakiplerinin düşük bütçeli telefonlarına karşı iPhone SE Plus’ı piyasaya sürecek.

16.11.2020-12:29 - (Son Güncelleme: 16.11.2020-12:26) Apple Çinli Rakipleriyle Mücadele İçin iPhone SE Plus Modelini Çıkaracak

Akıllı telefon pazarında Samsung ve Apple’ın yanında pek çok Çinli üretici de önemli pay sahibi olamay başladı. Huawei, Xiaomi ve Oppo gibi Çin merkezli şirketlerin ise temel stratejisi bütçe dostu, orta ve giriş seviye telefonlarla fiyat/performans modellerini piyasaya sürmek.

İPHONE SE PLUS GELİYOR

Çinli rakiplerinin modelleri ile rekabete girebilmek için Apple, ucuz iPhone olarak adlandırılacak olan iPhone SE modelini geçtiğimiz nisan ayında tanıttı. Önümüzdeki yıl piyasaya çıkacak modelin yanında iPhone SE Plus’ın da geliştirildiği öne sürüldü.

iPhone SE ve iPhone SE Plus modelliyle Apple, özellikle Çin ve Hindistan pazarına odaklanacak. Diğer modeller gibi 5,5 inç ya da 6,1 inçlik ekran boyutlarına sahip olacak olan modelde A14 Bionic işlemci kullanılacak ve 5G özelliği olmayacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal