Amazon Personellerinin Evden Çalışmalarını İstedi

Teknoloji devi Amazon, Coronavirüs salgınından dolayı daha önceden yaptığı uyarı mesajını yineledi. Şirket bütün personllerini, evden çalışmalarını ve ofislere gelmemeleri konusunda uyardı.

13.03.2020-09:37 - (Son Güncelleme: 13.03.2020-10:11)

Tüm dünyada yayılmasından dolayı endişeleri artıran Coronavirüs (Covid-19) teknoloji şirketlerinin de çalışmalarını olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Dün Apple’ın İtalya’daki bütün mağazalarını kapatması sonrası bugün de Amazon çalışanlarını evlerinden çalışmaları konusunda uyarıda bulundu.

Şirket Coronavirüs salgını nedeniyle tüm çalışanlarına mesaj gönderdi. Gönderdiği mesajda Amazon dünya genelindeki tüm ofislerindeki çalışanlarına evden çalışma tavsiyesinde bulundu. Ayrıca mesajda çalışanların mecbur kalmadıkça ofislere gelmemeleri istendi.

Amazon yakın bir dönemde sadece New York, Seattle ve New Jersey'deki çalışanlarına bu uyarıyı yapmıştı. Son mesajı ile böylece şirket tüm çalışanlarına karşı uyarıda bulunmuş oldu.   

Birkaç gün önce Amazon’un İtalya'da bulunan mağazasında bir çalışanında Coronavirüs tespit edilmişti. Şirket salgına karşı tedbir kapsamında birçok etkinliğini iptal etmiş, iş görüşmelerini ise dijital yollar ile yapacağını duyurmuştu.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal