AirPods 2 Türkiye'de AirPods 2 Tüm Özellikleri ve Fiyatı

Apple'ın IPhone 7 ile ile piyasaya sürdüğü AirPods kablosuz kulaklıkların yeni modeli tanıtıldı. Peki, yeni AirPods 2'nin özellikleri nedir, fiyatı ne kadar ?

22.03.2019-16:32 - (Son Güncelleme: 22.03.2019-16:15) AirPods 2 Türkiye'de AirPods 2 Tüm Özellikleri ve Fiyatı

Apple, kullanıcılarına bekledikleri müjdeyi verdi. Yeni tasarlanan kablosuz kulaklık AirPods 2'nin tanıtımı yapıldı.

İlk AirPods’un içerisinde bulunan W1 yongası, ikinci nesil AirPods’ta H1 yongası ile değiştirildi. Bu yonga sayesinde yeni AirPods’un birinci nesile kıyasla bir saat daha fazla konuşma süresi sağladığı ifade ediliyor.

Bunun yanı sıra cihazlar arasında geçiş süresinin iki kat hızlandığı ifade ediliyor. Pil ömrünün artırılmasının yanı sıra en önemli yeniliklerden birisi de, Hey Siri komutu sayesinde asistanın eller serbest bir şekilde kullanılabiliyor olması.

Bu sayede yeni AirPods kulağınızdayken telefonu cebinizden çıkarmaya gerek kalmadan Siri’ye konuşabileceksiniz. Bu sayede arama yapmak, şarkı değiştirmek, hava durumunu öğrenmek ve çok daha fazlası kolay ve erişilebilir hale geldi.

Apple yeni H1 yongası sayesinde devrim niteliğinde bir ses deneyimi sunduğunu söylüyor. Bunun yanı sıra, AirPods 2 ile birlikte kablolu ve kablosuz olmak üzere iki farklı şarj çantası kullanıcılara sunuluyor.

AirPods 2 FİYATI NE KADAR ?

Yeni AirPods’u standart şarj çantası ile  almak isteyenler 159 dolar ödeyecek. Kablosuz şarj çantası alınması durumunda ise fiyat 199 dolar olacak. Kablosuz şarj çantası ayrıca satın alınmak istendiğinde ise 79 dolar ödenmesi gerekirken, teslimatlar 26 Mart’ta başlayacak.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal