150 TL’lik Oyunlar, Ücretsiz Oldu

Oyun platformları arasında popülaritesini artırmak isteyen Epic Games, toplam değeri 150 TL olan iki oyunu ücretsiz hale getirdi. Peki hangi oyunlar ücretsiz yapıldı? Gelin bir bakalım.

10.04.2020-15:03 - (Son Güncelleme: 10.04.2020-14:45)

Epic Games Store, bu karantina günlerinde kullanıcılarına bir jest yaparak ücretsiz oyun kampanyası başlatmıştı. Kampanyasına kaldığı yerden devam eden Epic Games, bu hafta da toplam değerleri 150 TL olan iki popüler oyunu ücretsiz yaptı. Bu oyunlardan biri Sherlock Holmes: Crimes and Punishments, diğeri Close to the Sun.

Frogwares tarafından geliştirilen 2014 yapımı Sherlock Holmes: Crimes and Punishments Sherlock Holmes oyunları arasında en beğenilen yapım olarak öne çıkıyor. Cinayet, kayıp vakaları gibi olayları araştırdığımız oyunda, ünlü dedektif Sherlock Holmes olarak birbirinden farklı maceralara atılıyoruz.

Bir macera oyunu olan Close to the Sun ise Nikola Tesla'nın ilginç hikayesini konu alıyor. Oyun 1897 yılında, Nikola Tesla tarafından tasarlanan Helios isimli dev bir gemide geçiyor.

Kampanya 16 Nisan 18.00'e kadar devam edecek. Platformun gelecek haftaki ücretsiz oyunları ise: Just Cause 4 ve Wheels of Aurelia olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal