Tapu ve Kadastro Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 400 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Personel alımı başvuru şartları nedir, başvuru tarihleri ne zaman? İlanın detaylarını sizler için derledik.

09.10.2020-12:51 - (Son Güncelleme: 15.12.2021-09:53) Tapu ve Kadastro Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü merkez ve taşra hizmet birimlerinde çalıştırılmak amacıyla, ekli listede yerleştirileceği bölgesi, ili ve birimi belirtilen 5 adet Sözleşmeli Büro Personeli, 302 adet Sözleşmeli Tekniker ve 100 adet Sözleşmeli Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonlarına 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrası kapsamında istihdam edilmek üzere, Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslara göre KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle sözleşmeli personel alınacak. İşte detaylar…

PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Genel Şartlar

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (5) (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde yer alan şartları taşımak.

- Başvuru yapılacak unvan ile aynı unvanda Kamu kurum ve kuruluşlarında sözleşmeli olarak çalışmıyor olmak.

- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin; “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Cumhurbaşkanı Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne uygun olmak.

Özel Şartlar

Sözleşmeli Büro Personeli ve Sözleşmeli Tekniker unvanları için;

- 2020 yılı KPSS (B) grubu P93 puan türünden 70 (Yetmiş) ve üzeri puan almış olmak.

- Aşağıda belirtilen bölümlerden mezun olmak.

- Adayların mezun oldukları ön lisans programlarına uygun pozisyonlara başvuru yapmaları gerekmektedir. Farklı bölüm mezunlarının başvuruları geçersiz sayılacaktır.


SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ

Başvurular, 29 Aralık 2021 tarihinden 7 Ocak 2022 tarihi saat: 23:59' a kadar e-devlet üzerinden Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü - Kariyer Kapısı - Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden yapılacaktır. Şahsen, kargo ya da posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

PERSONEL ALIMINDA GEÇERLİ OLACAK BÖLÜMLER

Adayların mezun oldukları ön lisans programlarına uygun pozisyonlara başvuru yapmaları gerekmektedir. Farklı bölüm mezunlarının başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Sözleşmeli Tekniker (Tapu Müdürlükleri)

- Tapu Kadastro Meslek Yüksekokulu Tapu ve Kadastro

- Tapu Kadastro

Sözleşmeli Büro Personeli (Tapu Müdürlükleri)

- Emlak Yönetimi

- Emlak ve Emlak Yönetimi

- Gayrimenkul Yönetimi

Sözleşmeli Tekniker (Kadastro Müdürlükleri)

- Harita

- Harita Kadastro

- Harita ve Kadastro

- Harita ve Maden Ölçme

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal