Talisca'nın Menajerinden Galatasaray Açıklaması!

Adı Galatasaray'la anılan Anderson Talisca'nın menajeri Ahmet Bulut, Brezilyalı oyuncunun Galatasaray'a gelip gelmeyeceği hakkında açıklamalarda bulundu.

31.12.2019-13:01 - (Son Güncelleme: 31.12.2019-13:01) Talisca'nın Menajerinden Galatasaray Açıklaması!

Beşiktaş'ta gösterdiği performansla sadece Beşiktaş camiasının değil tüm futbolseverlerin takdirini alan Anderson Talisca'nın Çin'de de aynı performansı göstermesi dikkatleri çekti. Fabio Cannavaro eşliğindeki ligde yine şampiyon olan GZ Evergrande'de 27 karşılaşmada 15 gol 2 asist kaydeden Talisca için Galatasaray transferi söylentileri ortaya çıkarken, Galatasaray kulübünün Brezilyalı oyuncu için senelik 6 milyon Euro teklif ettiği söylenmişti

Ahmet Bulut'un Açıklaması;

"Talisca, Çin'de çok iyi işler yaptı, 45 maçta 31 gol attı oranın da yıldızı. Yıllık 10 milyon euro'nun üzerinde bir para kazanıyor nasıl Galatasaray'a gelecek. Çin Ligi kapandı diye ortaya bazı iddialar atılıyor ama orada maçlar devam edecek, Şubat'ta Asya Şampiyonlar Ligi turnuvası başlayacak GZ Evergrande orada mücadele edecek ve Talisca Cannavaro'nun en çok güvendiği adamlardan biri. Yöneticiler ondan çok memnun bırakacaklarını düşünmüyorum."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal